Видео: Погледнете ШТО прави вашето куче кога вие НЕ сте дома!

Loading...

Ова видео до сега го прегледале повеќе од 20 милиони луѓе.Сигурно не сте имале претстава што прават вашите миленици кога ќе ги оставите сами дома, но тоа ќе ви го открие видео снимката во продолжение.
Арон, откако купил ГоПро камера, одлучил да ја закачи на својот миленик пред да излезе од дома за да види што прави тој, додека газдата му е отсутен.
Ова видео до сега го прегледале повеќе од 20 милиони луѓе.
Видеото е на следната страна:

Сигурно не сте имале претстава што прават вашите миленици кога ќе ги оставите сами дома, но тоа ќе ви го открие видео снимката во продолжение.

loading...