Видео: Порнографиија за гурмани – не е препорачливо за гладни луѓе!

Loading...

Ова видео спаѓа во категоријата „food porn“ или порнографија за гурмани, ако воопшто може некако да се преведе тој кулинарски термин од англискиот јазик. Терминот подразбира гламурозна визуелна презентација на храна или нејзина конзумација во рекламите и телевизиските програми, со цел поттикнување на апетитот и другите возбудувања на сетилата.
Познат британски синџир на супермаркети „Marks & Spancer“ ги воодушеви своите обожаватели со новата реклама за својата гастрономска понуда. 
Видеото можете да го погледнете на следната страница: 

Терминот подразбира гламурозна визуелна презентација на храна или нејзина конзумација во рекламите и телевизиските програми, со цел поттикнување на

loading...
Loading...