ВИДЕО: После жешкиот спот на јахта обвинет за кражба!

Loading...

Авторот на  летниот хит се најде во голема неволја …
Музичарот Дон Омар се прослави со летниот хит “Danza Kuduro”, а сега поради снимањето на спотот за истата песна се најде во неволја.
Поточно, јахтата на која Дон се забавува со голите девојки не е во негова сопственост, и тој никогаш не добил дозвола за снимање на неа.
Според американскиот портал TMZ, компанијата која беше сопственик на јахтата, го тужи музичарот, неговата продуцентска куќа како и сите оние кои имаат некаква врска со снимањето на спотот.
Не е познато колкав надомест бараат за “нанесување на штета на нивниот углед  поради промовирање на неприличен начин на живот”.
Бидејќи тој немал дозвола да снима спот на нивната јахта, поднесена е и пријава за нејзино користење!Авторот на  летниот хит се најде во голема неволја …
Музичарот Дон Омар се

loading...