ВИДЕО: Познато е како ќе изгледа новата зграда на Драмски театар

Loading...

Драмскиот театар-Скопје, кој годинава прославува седум децении постоење, ќе добие нов објект на местото на постојниот.Министерството за култура веќе го објави тендерот за изведувач и понудите ќе бидат отворени по еден месец.
Директорот на Драмски театар објави официјално видео од внатрешноста и надворешноста на објектот.
Погледнете како ќе изгледа:
 

Честам анимација за новиот Драмски!!! :)П.С. Ако сакате комплетно доживување, во фон пуштете си ја 5-тата симфонија од Бетовен. Видеото пуштете го после првите два воведни такта! 🙂
Posted by Роберт Вељановски on Monday, February 29, 2016

Министерството за култура веќе го објави тендерот за изведувач и понудите ќе бидат отворени по еден месец.
Директорот на Драмски театар обј

loading...
Loading...