Видео: Претседателот на Барса во женско WC

И тоа е можно, кога не сте подготвени за одговор на новинарските прашања, кога немате желба да го сторите истото, или пак кога тоа едноставно не е во интерес на клубот, е, тоа го знае само Сандро Росел, кој избегнувајќи ги новинарските прашања ден после продажбата на Виља за 5 милиони евра на Атлетико Мадрид, немајќи каде, влезе во женско WC.И тоа е можно, кога не сте подготвени за одговор на новинарските прашања, кога немате желба да го сторите истото, или

Пронајдете не на следниве мрежи: