Видео: Пробајте ги овие лесни и вкусни овошни пијалоци

Loading...

Овошните пијалоци може да бидат лесен начин за да внесете хранливи материи во вашето тело. Се што ви треба е блендер, овошје и вода , млеко или јогурт. Подготовката на овие пијалоци може да помогне во спречување од фрлање на овошјето и обезбедување на придобивки кои ќе ве насочат на вистинскиот пат кон добра здравствена состојба. За сите овие пијалоци, едноставно ставете ги состојките во блендер, искомбинирајте ги во соодветна количина вода или кокосово млеко и притиснете го копчето ON!

Пијалок број еден: Пијалок од боровинки и круши
5 круши
1-2 чаши боровинки
1 китка брокула
Неколку урми
Пијалок број два: Тропски рај
5 портокали
Половина ананас
1 китка брокула
Мала китка коријандер
Пијалок број три: Пијалок од банани
7-8 зрели банани
1 чаша урми
Мала китка целер 
За сите овие пијалоци, едноставно ставете ги состојките во блендер, искомбинирајте ги во соодветна количина вода или кокосово млеко и притиснете го

loading...
Loading...