Видео: Професорка обвинета за силување на 17 годишен ученик

Loading...

Кортни Џаред(22)  поранешна професорка по математика, е уапсена под обвинение дека силувала 17 годишен ученик.
Таа во петокот дала отказ во гимназијата во Америка каде што работела, по обвинението за сексулано злоставување на ученик.
Кортни во периодот февруар-март оваа година извршувала незаконски сексуални активности со ученикот во нејзиниот стан.
Учениците изјавуваат дека се шокирани од обвинението и дека таа биле омилена меѓу учениците.
Еден ученик изјави: Сите ја сакаа, дури и моите родители беа шокирани откако слушнаа бидејќи и тие ја сакаа. Таа беше одличен наставник.
На наставничката и се заканува казна затвор од пет години до доживотно.Кортни Џаред(22)  поранешна професорка по математика, е уапсена под обвинение дека силувала 17 годишен ученик.

loading...