ВИДЕО: Пронашле 70 години стар бункер закопан во земја: Кога влегле внатре имале што да видат…

Иако веќе со години бил напуштен и во многу лоша состојба, Елизабет Струтон одлучила да го искористи на најдобар можен начин …Пронашле 70 години стар бункер: Кога влегле внатре имале што да видат…
Бункер изграден далечната 1942 година, дизајниран како таен радарски и комуникациски центар служел како прва линија на одбрана во случај на потенцијален напад на нацисти.
Иако веќе со години бил напуштен и во многу лоша состојба, Елизабет Струтон одлучила да го искористи на најдобар можен начин – го претворила во прекрасен дом.
За тој проект и биле потребни 5 години и 100 000 фунти.
Погледнете го видеото на следната страна:

Bunker iz II svjetskog rata – preuredjenje by ludodobolaПронашле 70 години стар бункер: Кога влегле внатре имале што да видат…
Бункер изграден далечната 1942 година, дизајниран како таен радарс

Пронајдете не на следниве мрежи: