Видео: Решила да ја реновира старата куќа, а тоа што го пронашле под неа – ги згрозило…

Ерика Карнер ја реновирала својата куќа од детството во Сан Франциско, а потоа нејзиниот изведувач на работите пронашол нешто необично.Ерика Карнер ја реновирала својата куќа од детството во Сан Франциско, а потоа нејзиниот изведувач на работите пронашол нешто необично.
Под куќата имало кутија направена од дрво и стакло.
Сфатиле дека кутијата е всушност ковчег во кој се наоѓа мало дете.
Се верува дека е погребано пред 120 години кога на земјата на која куќата се наоѓа имало гробишта.  Ерика Карнер ја реновирала својата куќа од детството во Сан Франциско, а потоа нејзиниот изведувач на работите пронашол нешто необично.
Под

Пронајдете не на следниве мрежи: