Видео: Родители го споделија раѓањето на нивното дете со целиот свет 18+

Loading...

Едно семејство одлучи со целиот свет да го споделат најсреќниот момент од раѓањето на нивното четврто дете во природа.Видеото од раѓањето на нивното дете опкружено со семоејство сега може да го види секој што ќе посака, но мораме да напоменеме дека се работи за експлицитно видео кое не се препорачува за помлади од 18 години и за оние со слаб желудник.
Не би го коментирале овој избор на ова семејство, особено што убавиот чин на раѓање на едно дете е приватна работа која ретко кој ја споделува со јавноста. Тоа единствено понекогаш го практикуваат риалити ѕвездите за публицитет. Се сеќаваме на породувањето на Кортни Кардашијан пред камера, кога со свои раце го извлече бебето надвор.
Но, сепак, секој си има право на свој избор, па така и ова семејство кое реши да го сподели овој неверојатен настан со светот.
Секое раѓање на нов живот е едно мало чудо, но да го споделиш ова чудо со милиони луѓе ширум светот е премногу храбра одлука.
Видеото можете да го погледнете на: Think.mkВидеото од раѓањето на нивното дете опкружено со семоејство сега може да го види секој што ќе посака, но мораме да напоменеме дека се работи за екс

loading...
Loading...