Видео: Сакаше да ја запроси девојката на романтичен начин, но во истиот момент…

Loading...

Момчето сакало да ја изненади својата девојка додека летале со авион.Дарел Хамилтон имал испланирано да ја побара својата девојка за жена додека летале со авион. Но во моментот кога Дарел се обидел да го постави прашањето му се слошило и почнал да повраќа.
За среќа подоцна неговата сакана се согласила да му биде жена.
Погледенете го видеото:

Дарел Хамилтон имал испланирано да ја побара својата девојка за жена додека летале со авион. Но во моментот кога Дарел се обидел да го постави праш

loading...