ВИДЕО: Сакаше да направи селфи со питон, но подоцна се случи хорор!

Loading...

Селфи лудилото не престанува, а тоа најмногу го докажува фактот што луѓето не бираат ни место, ни време, ниту пак средства за да создадат спомени за сеќавање.Неколку луѓе од Индија за таа цел зеле змија и тоа огромен питон.
Во моментот кога еден од нив го кренал телефонот за да направи селфи, питонот го нападнал и го гризнал за врат.
Погледнете го видеото:Неколку луѓе од Индија за таа цел зеле змија и тоа огромен питон.
Во моментот кога еден од нив го кренал телефонот за да направи селфи, пит

loading...