ВИДЕО: Сакаше да се самоубие, но го предомислија. По неколку секунди се случи најстрашното!

Едно 22-годишно момче од Русија, најверојатно под дејство на алкохол, сакаше да скокне од Кримскиот мост и да си го одземе животот.Меѓутоа, еден од минувачите успеа да го убеди да не го прави тоа, но потоа следи трагедија.
Баш кога момчето тргна да се спушти на сигурно, се лизна и го скрши вратот.
*ВНИМАНИЕ: Вознемирувачка содржинаМеѓутоа, еден од минувачите успеа да го убеди да не го прави тоа, но потоа следи трагедија.
Баш кога момчето тргна да се спушти на сигурно,

Пронајдете не на следниве мрежи: