Видео: Саше политико и неговата „анкета“ на годината!

Loading...

Анкета на годината!Ах, Саше, Саше…
Саше Политико долго се расправаше на улица за цената на земјиштето.
Се обиде да направи „анкета“, но ова личи на се освен на анкета. Во негов стил ги нападна сите кои му се најдоа на патот. За среќа „му се погоди “ соговорникот па човекот успеа на Саше да му покаже каде му е местото.
Изгледа заборави дека не е повеќе во студио каде што може да ги омаловажува гостите. Повеќе од јасно е со какви „новинари“  располага опозицијата и на кое ниво тие успеваат да ја бранат- со кавги по улиците, со луѓе кои само треба да бидат анкетирани, а притоа се навредувани како во случајов.
Ако ништо друго барем Саше успеа да ги насмее сите кои го гледаа видеото.
Погледнете и вие како изгледаше „анкетата“.

 
Ах, Саше, Саше…
Саше Политико долго се расправаше на улица за цената на земјиштето.
Се обиде да направи „анкета“, но

loading...
Loading...