ВИДЕО: Се оствари прогнозата на мајмунот Геда – Трамп победи на изборите!

Loading...

Прогнозата на кинескиот мајмун наречен „Крал на пророците“ дека Доналд Трамп ќе победи на изборите, навистина се исполни.Познат како Геда (во превод – морници) мајмунот беше поставен во ситуација да избере една од двете банани поставени покрај фигури во реална големина, од двајцата кандидати за претседатели на САД.
По „долго размислување“ мистичниот мајмун го избра Трамп. И не само што се реши за Трамп, туку и го бакна!
Истиот мајмун успешно го предвиде победникот на финалето на европското фудбалско првенство годинава!Познат како Геда (во превод – морници) мајмунот беше поставен во ситуација да избере една од двете банани поставени покрај фигури во реална г

loading...