Видео: Се појавила вистинска сирена?

Loading...

На аматерската снимка која се појавила на Youtube, зад младото момче во позадина се појавува нешто што навидум изгледа како сирена која се издига па влегува во водата како делфин.Интересно е тоа што на прв поглед на снимката не постои ништо што би заслужило поголемо внимание, па можно е да се пропушти феноменот кој се појавува.
Погледнете го видеото…

Интересно е тоа што на прв поглед на снимката не постои ништо што би заслужило поголемо внимание, па можно е да се пропушти феноменот кој се појаву

loading...
Loading...