Видео: Се здебелила 20 килограми за да го натера дечкото да и раскине!

Loading...

Луиз Мек Елхини толку многу се плашела да раскине со своето момче па затоа се здебелила 20 килограми, како би го натерала тој да ја раскине турбулентната врска.Луиз била незадоволна бидејќи тој постојано ја контролирал, па се препуштила на брзата храна, со надеж дека така ќе успее да го тргне од себе. На крајот била принудена самата да раскине со него, а потоа ослабнала дури 50 килограми и од конфекцискиот број 52, преминала на 42.
Луиз поминала низ вистински пекол, за да ослабне, бидејќи тоа на неа и влијаело најмногу психички.
Таа вели дека потсвесно сакала да остане неатрактивна, само за да се заштити од ново повредување во нова врска.
Но, сепак се решила да даде се од себе и да ги изгуби своите вишок килограми откако се придружила на „Кембриџ“ – планот за исхрана.

На почетокот и било доста тешко, но потоа откако приметила голема разлика се мотивирала и продолжила понатаму.
Сега кога конечно ја вратила својата нормална тежина вели : „Ако можев јас да ослабнам, може секој“.
Погледнете го видеото…
Луиз била незадоволна бидејќи тој постојано ја контролирал, па се препуштила на брзата храна, со надеж дека така ќе успее да го тргне од себе. На к

loading...
Loading...