Видео: Синан Сакиќ плаче само на оваа песна!

Loading...

Кога Менсура Бајрактаревиќ, ќерката на Хасиб Агиќ на својот Фејсбук профил објавила cover- верзија од песната на Синан „ “Život da stane ne sme” не ни помислила дека со оваа песна ќе го расплака и самиот пејач кој се наоѓа во болницата во Тузла.Имено, личност блиска на сопругата на Синан ја пуштила таа снимка.
Кога Синан ја слушнал, солза му се леeлe низ обрзот и низ солзи прозборел- Боже мој, колку има душа во оваа песна.
Како што изјавила сопругата на пејачот, Синан секој ден ја бара таа песна која ја опишува сегашната состојба.
Ќе се наежите откако ќе ја слушнете оваа верзија.
Имено, личност блиска на сопругата на Синан ја пуштила таа снимка.
Кога Синан ја слушнал, солза му се леeлe низ обрзот и низ солзи прозборе

loading...