Видео-Славко: Маја е мала, дебела нимфоманка!

Loading...

Откако Маја искоментира дека Славко има мал пенис, тој потполно полуде.
Но и откако е во куќата Маја често пати е во конфликт со некој од учесниците. Овој пат редот му дојде на Славко па така неколку пати го испровоцира навредувајќи ја неговата машкост.
Па тој за неа вели: „ Ми дојде да и кажам да те е*е султан Сулејман во уста, ми се гади веќе од неа.“
По навредите Славко беше повикан од Големиот Брат, а тој и таму продолжи со навредите.
„Тоа е жена од 40 години, која постојано го споменува мојот полов орган и се обидува мене да ме понижи а всушност се понижува себе си. Мене ми е важно да бидам на дистанца од неа и едноставно нека ме пушти на мира. Таа е стара нимфоманка, не била долго со маж, а кога влезе кажа дека сака да спие со мене. На крај ме натера да и кажам дека не е интересна. Таа е мала, дебела, треба да води сметка за себе си. Постојано го споменува мојот пенис, односно не го вади од уста и ја споменува неговата големина а никогаш не била близу до него и нема ни да биде.“-вели тој.Откако Маја искоментира дека Славко има мал пенис, тој потполно полуде.
Но и отка

loading...