ВИДЕО: Со голи раце ги скрши лисиците и избега од полициска станица!

Loading...

Алонсо Перез (25) од Лас Вегас уапсен е и осомничен за убиството на 31-годишниот Мохамед Робинсон. Но, додека Перез бил во собата за испрашување, успеал да ги скрши лисиците и да избега.Надзорните камери го снимија како со раце ги крши лисиците, а потоа без оглед на тоа што и нозете му се врзани, се провлекол низ плафонот и на детективите им избегнал од затворот.
Полицајците признаа дека не ги гледале камерите во моментот кога Перез бегал и дека им требале 40 минути да сфатат дека исчезнал.
Перез се спуштил низ ходникот, а потоа излегол низ вратата и украл камион од блискиот паркинг.
Полицијата, сепак во текот на денот повторно успеа да го уапси Перез.Надзорните камери го снимија како со раце ги крши лисиците, а потоа без оглед на тоа што и нозете му се врзани, се провлекол низ плафонот и на дете

loading...