Видео: Со неверојатна измама се збогатува секоја година

Loading...

Гери Томсон навистина може да биде горд на своите  способности кои го прават да заработува пари од наивни луѓе. Поточно, Томпсон секојдневно на улиците во Кентаки, се појавува во инвалидска количка, претендира да биде парализирана, а со таа измама заработува 100.000 долари годишно.
За да бидат работите уште апсурдно, Гери има диплома по патологија, па така ги  знае сите трикови што може да му помогнат да ги имитира хендикепираните луѓе. 
Во 1993-та година тој добил 2,4 милиони долари од тужба поради  несреќата со мотоцикл во која учествувал, но сите пари ги потрошил на семејството. Тој период тој лежел одредено време парализиран. 
Кога новинарите ја разоткриле оваа негова измама, Гери се насмевнал на фото апаратот, велејќи дека нема намера во блиска иднина да престане да излегува на улица.  Очигледно полицијата веќе го предупредила двапати оваа година да ги прекине своите нелегални активности. 
“Ја ценам дека ќе ме фатат. Горд што сум навистина добар во тоа. Знаете, во овој момент јас заработуваат речиси 100.000 долари годишно”, изјави Томпсон. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Гери Томсон навистина може да биде горд на своите  способности кои го прават да заработува пари од наивни луѓе. П

loading...