Видео: Сораја го покажа раскошното деколте

Loading...

Сораја е е една од најатрактивните учеснички во реалното шоу Големиот Брат.  Таа во повеќе наврати пред камерите во шоуто ги презентираше своите облини.
Како што е познато ученици  добија задача да снимаат шпанска серија.  Сораја ја глуми улогата на Кармен, која треба да го прошета цел Буенос Ајрес за да ја пронајде среќата, а нејзина мајка е Венди.
 Сораја е е една од најатрактивните учеснички во реалното шоу Големиот Брат.  Таа во повеќе наврати пред камерите

loading...