Видео: СПАС ВО ПОСЛЕДЕН МОМЕНТ: Согорете 400 калории за само 30 минути!

Loading...

Ако дури сега се спремате за летување , тогаш овие денови сигурно само една работа ви е на ум – како да ослабам? Нема едноставен одговор на ова прашање, но ако ве интересира како брзо да ја согорите онаа џиновска панцерота која вчера ја „смачкавте“ – имаме решение.Добро, ако имате 20 килограми повеќе, а на море тргнувате за 5 дена, најдобро е да се помирите со фактот дека нема да изгледате како Кејт Мос на плажа. Но, ако ви фалат уште неколку килограми до совршен изглед или ако едноставно сакате малку да се затегнете – ова видео е идеална работа за вас
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Овој тренинг воопшто не е лесен и не се препорачува за мрзеливи девојки и оние кои лесно се откажуваат. Ќе се испотите многу, срцето ќе ви чука како лудо и во еден момент може и да ви падне мака – но ако навистина сакате да видите резултати, морате да го доведете своето тело до максимум.
Најдобрата работа во ова видео е тоа што не влијае само на слабеење, туку и на затегнување на сите мускули по телото, па не мора да се грижите дали кожата потоа ќе ви виси.
Пробајте – ако издржите до крај, секоја чест!
Видеото е на следната страна: 

Добро, ако имате 20 килограми повеќе, а на море тргнувате за 5 дена, најдобро е да се помирите со фактот дека нема да изгледате како Кејт Мос на пл

loading...
Loading...