Видео: Шпоретот нека светне: ТРИК кој ќе ви помогне да ги решите сите проблеми во кујната!

Loading...

Можете да го исчистите валканиот шпорет за само неколку секунди со помош на овој трик! За секоја домаќинка чистењето на решетките на шпоретот е вистински ноќен кошмар,  а ние ви пренесуваме едноставен начин како вашата рингла повторно да свети.
Можете да го исчистите валканиот шпорет за само неколку секунди со помош на овој трик! Веќе нема да се нервирате и да трошите часови во чистење на масните површини.
За беспрекорен сјај на шпоретот потребни ви се пластична кеса која може да се затвори и амонијак. Ставете ја решетката во кеса, испрскајте со амонијак, затворете ја кесата и оставете да преноќи.
Погледнете ја снимката подолу.За секоја домаќинка чистењето на решетките на шпоретот е вистински ноќен кошмар,  а ние ви пренесуваме едноставен начин како вашата рингла пов

loading...