ВИДЕО: Стајковци девет дена по поплавите

Интензивно се спроведуваат акции за расчистување на поплавените места во скопско.Во текот на денот се очекува да заврши дезинфекцијата на сите куќи во селото Стајковци.
Засега нема појава на заразни болести. Интензивно се врши и проценка на штетите и досега во ова село е извршено кај 450 куќи.
ТВ Нова деветти ден по поплавите ја следи и пренесуива состојбата на терен.
Во текот на денот се очекува да заврши дезинфекцијата на сите куќи во селото Стајковци.

Пронајдете не на следниве мрежи: