Видео: Сте ја слушнале ли оваа песна на Даниел Кајмакоски?

Loading...

Македонската гордост Даниел Кајмаковски имал снимено песна која е прикачена на Јутјуб уште од пред 3 години…Македонската гордост Даниел Кајмаковски имал снимено песна која е прикачена на Јутјуб уште од пред 3 години, а нашиот скромен претставник на Х Фактор досега на ниту едно интервју не се пофали за ова.
 Доколку не сте ја слушнале песната со наслов „Без неа на овој свет“ погледнете го видеото во продолжение!

Македонската гордост Даниел Кајмаковски имал снимено песна која е прикачена на Јутјуб уште од пред 3 години, а нашиот скромен претставник на Х Факт

loading...
Loading...