Видео: Сте виделе ли ваков нокаут во ринг?

Во ринот за време на боксерските мечеви се случуваат неверојатни работи, како што е на пример овој нокаут.Бразилецот Винчиус Куероз, се прослави со неверојатниот нокаут кој му го даде на својот противник Лавара Џонсон од Калифорнија.
Многумина велат дека ваков нокаут не виделе одамна за време на некој боксерски меч.
Па, што ќе кажете вие на овој нокаут?!
 

 
LJ KO by Stifmeister1982Бразилецот Винчиус Куероз, се прослави со неверојатниот нокаут кој му го даде на својот противник Лавара Џонсон од Калифорнија.

Пронајдете не на следниве мрежи: