ВИДЕО: Стејт Департментот објави пропаганда против ИСИС/ИСИЛ

Loading...

Стејт Департментот објави пропагада со која се надева дека ќе ги одврати сите оние кои што планираат да се приклучат кон терористичката организација ИСИС.Ова е само еден чекор од многуте кои се планираат да се превземат за да се стави крај на теророт и насилството на ИСИС.
Пораката која ја испраќаат е „Think Again Turn Away“, заедно со видео материјали кои се со вознемирувачка содржина, пренесува CNN.Ова е само еден чекор од многуте кои се планираат да се превземат за да се стави крај на теророт и насилството на ИСИС.
Пораката која ја ис

loading...
Loading...