Видео: Што ги натера докторите да вметнат ХИВ во крвта на девојче пред умирање?!

Loading...

Верувале или не овој тим доктори направи вистинско чудо.
На 6 годишна возраст Ема имала неизлечлива болест, и за жал докторите не и предвидувале долг живот. Девојчето полека ја губело битката со леукемијата. Нејзините безнадежни родители неможеле да очекуваат ништо што може да го спаси нивното чедо.
Но тимот од професионални доктори постигнале невидени резултати. Тие на 6 годишната Ева и вметнале ХИВ вирус во крвта. Докторите не ветувале дека девојчето ќе се излечи, но ситуацијата неможела да биде полоша од тогашната.
Ема спиела, и само по неколку часа се случило вистинско чудо. Таа се разбудила, а болеста веќе била уништена.
Благодарејќи на овој изум на докторите, Ева ја добила битката со „серискиот убиец“. Таа сега води здрав и безгрижен живот.
Кој би рекол дека ваквата постапка, може да донесе толку среќа во животот на едно семејство?!Верувале или не овој тим доктори направи вистинско чудо.
На 6 годишна возраст Ема

loading...
Loading...