Видео: Што му фали на Виктор Апостоловски?!

Loading...

Ми фалиш ти е првата балада на Виктор Апостоловски.Песната е комплетно авторско дело на Виктор, а звукот на гитарата во композицијата е на Влатко Симоновски.
Инаку, на јавноста Виктор ѝ стана познат преку македонскиот Идол, а текстот за песната Ми фалиш ти настанал пред излегувањето од шоуто.

Песната е комплетно авторско дело на Виктор, а звукот на гитарата во композицијата е на Влатко Симоновски.

loading...
Loading...