Видео: Што се случило со нејзиното лице? – „Јас сум сега чудовиште“

Loading...

Раи Наринесинг (46) вели дека изгледа како чудовиште после операцијата кај лажен пластичен хирург.Долго време Раи не сакала да го покаже своето лице во јавноста. Таа била жртва на Онил Рон Морис, лажен пластичен хирург кој на жените им вбризгувал не легален и опасен коктел од цемент за обликување на телото.
Морис моментално служи едногодишна казна затвор поради занимавање со медицина без дозвола за истото. Тој исто така се соочува со тужење за смртта на Нуби (32), која платила најмалку 2000 долари за средување на задникот, куковите и градите. Судењето за тој случај е се уште во тек.
Во меѓувреме Раи и понатаму се соочува со последиците на нејзиното тело од зафатот на Морис.
Таа на Морис му платила 3000 долари во периот од 10 месеци во 2005-тата година. За жал, „цементот“ кој е вбризган во нејзините образи, усни, гради и задник, доведе до тоа да изгледа како чудовиште.
– По интрвенцијата се чувствував добро, но потоа почна ноќната мора. Најпрво ми се појави огромен чир на лицето кој стануваше се поголем. Беше многу болно, а одеднаш експлодира зелен гној на моето лице и по целото огледало. Беше зелено и жолто помешано со крв. Изгледаше застрашувачки – вели таа.

Раи сега се чувствува подобро, чиревите и се намалиле  благодарение на инекциите иласерските терапии кои ги добива од пластичниот хирург Џон Мартин.Долго време Раи не сакала да го покаже своето лице во јавноста. Таа била жртва на Онил Рон Морис, лажен пластичен хирург кој на жените им вбризгува

loading...
Loading...