Видео: Што се случува кога жежок никел ќе ставиме во коцка мраз

Loading...

Хемијата е возбудлива дисциплина за експериментирање, а херојот од ова видео се прашувал што ќе се случи ако топче направено од никел се загрее на температура до точка на вриење, а потоа истото се стави во блок од мраз? За да ја задоволите Вашата љубопитност, погледнете го следново видео.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Хемијата е возбудлива дисциплина за експериментирање, а

loading...