Видео: Што се случуваше на трибините на натпреварот Крка – МЗТ?

Камерата „улови“ интересен момент од натпреварот Крка-Мзт Скопје.На одредени навивачки кои се најдоа на трибините на натпреварот од АБА лигата помеѓу Крка и МЗТ Скопје очигледно не им беше интересен натпреварот, па се впуштија во други теми.

Камерата во одреден момент се насочи кон трибината каде беа сместени неколку девојки, па фати еден мошне интересен момент, коментаторите останаа збунети.
Повеќе на спорт365На одредени навивачки кои се најдоа на трибините на натпреварот од АБА лигата помеѓу Крка и МЗТ Скопје очигледно не им беше интересен натпрева

Пронајдете не на следниве мрежи: