Видео: Страшна сообраќајна несреќа каде што брутално се прегазени пешаци!

Сигурносните камери снимиле страшна сообраќајна несреќа каде што брутално се прегазени двајца пешаци. Возачот ги прегазил пешаците кои ја поминувале улицата на пешачки премин. 
Додека тие ја поминувале улицата на нив со голема брзина налетала црна лимузина.
Возачот на возилото од силината на ударот буквално ги разнел на патот пешаците кои неподвижно лежеле.
Монструмот зад воланот застанал неколку секунди по ударот, а потоа тргнал и буквално прегазил еден од пешаците, а сето тоа е снимено на камерите. 
Погледнете ја оваа брутална несреќа. 

 
Возачот ги прегазил пешаците кои ја поминувале улицата на пешачки премин. 
Додека тие ја поминувале улицата на нив со голема брзи

Пронајдете не на следниве мрежи: