Видео: „СУПЕР“ Марио Ѓуровски со нова мајсторија!!!

Македонскиот интернационалец постигна уште еден убав погодок во Тајландската фудбалска Лига во дресот на Муангтонг.
Привремениот македонски фудбалски репрезентативец Марио Ѓуровски постигна убав погодок од слободен удар.Македонскиот интернационалец постигна уште еден убав погодок во Тајландската фудбалска Лига во дресот на Муангтонг.

Пронајдете не на следниве мрежи: