Видео: „Све за љубав“ ја прикажа драматичната љубовна приказна на еден Македонец

Loading...

Љубовта најчесто не познава години и нема граници. Тоа го покажува и оваа драматична љубовна приказна на еден Македонец, кој реши да ја сподели својата приказна со јавноста преку емисијата „Све за љубав“. Богдан има 19, а Милена само 16 години. Тие се во врска цели 3 ипол години, па решија да застанат на „лудиот камен” и да ја овековечат својата љубов засекогаш
Тие во својата врска имаат поминато низ многу непријатни ситуации и препреки. Далечината и годините не се проблем кога се работи за вистинска љубов.
Погледнете ја оваа вистинска драматична македонска љубовна приказна. 
 Богдан има 19, а Милена само 16 години. Тие се во врска цели 3 ипол години, па решија да застанат на „лудиот камен” и да ја овековечат

loading...
Loading...