ВИДЕО: Таа има 12, а тој 37 години. Тоа што го направи на свадбата ги запрепаси присутните

Пред црквата се собрале над стотина луѓе за да го искажат своето незадоволство на првата венчавка на малолетно дете со постар човек.12-годишната Теа требала да се омажи за 37 годишниот Геир.
Сите присутни гласно извикале да прекинат со венчавката, но погледнете што се случило кога свештеникот го прашал девојчето дали сака Геир да ѝ биде маж.12-годишната Теа требала да се омажи за 37 годишниот Геир.
Сите присутни гласно извикале да прекинат со венчавката, но погледнете што се сл

Пронајдете не на следниве мрежи: