ВИДЕО: Топ 10 најпопуларните Македонски MB девојки

Loading...

 Иако започнавме сосема спонтано најпрво со галериите Македонски убавици, MB полека со сигурно станува препознатлив бренд. Тоа е уште еден доказ дека на Македонија и требаше нешто вакво, место каде ќе можете да ги погледнете галериите на најубавите девојки од регионот. Полека но сигурно бројот на нашите галерии се зголемува, достигна бројката од над 70 галерии со двојки како од нашата држава така и од пошироко. Популарноста на  MB галериите од ден на ден расте тоа го докажува и нашата најпопуларна галерија на Маја Поцевска  со 1,080 лајкови. Наша цел во иднина е овој бренд да го прошириме низ Балканските простори како во Бугарија,Србија, Хрватска така и пошироко. Ве охрабруваме да останете со нас и да ја следите нашата работа. Во иднина следува избор за најубава MB девојка со многу изненадувања. А во продожение ви ги претставуваме 10те најпопуларни MB галерии.
-Како поддршка на новиот бренд оформена е и посебна фан страна каде што ќе можете да ги видите сите галерии на едно место (линк)
 -Сите девојки кои се заинтересирани, сакаат да дознаат нешто повеќе и пред се сакаат да ја истакнат својата убавина пред пошироката публика може да не контактираат на [email protected] 
-Исто така може да не контактираат и на нашиот (Facebook профил) Иако започнавме сосема спонтано најпрво со галериите Македонски убавици, MB полека со сигурно станува препознатл

loading...
Loading...