Видео: Тренирајте како ангелите на Victoria’s Secret- Дел1: Вежби за раце

Loading...

Кога некаде ќе се спомене Victoria’s Secret, прво нешто што ни паѓа на ум се прекрасните модели кои ја рекламираат долната облека и костимите за капење на овој познат бренд. Тие не се избрани само поради убавите црти на лицето, туку и поради неодоливиот физички изглед кои постојано го негуваат. Нема девојка која не би сакала да изгледа како некои од овие ангели. А за да го постигнете тоа, моделите на Victoria’s Secret можат да ви помогнат со видеа на кои ќе ви покажат како тие го спремаат своето тело за модните ревии со помош на своите тренери.
Прочитајте повеќе на овој линкКога некаде ќе се спомене Victoria’s Secret, прво нешто што ни паѓа на ум се прекрасните модели

loading...
Loading...