Видео: Три сестри се омажиле на ист ден, а потоа се случила голема трагедија…

Loading...

На мајката која боледувала од рак ќерките и ја исполниле желбата и се омажиле во ист ден.Сара, Кејли и Џоди Свејлс се трите сестри кои на својата мајка и ја исполниле последната желба и се омажиле на ист ден.
Беки Свејлс била болна од рак четири години а умрела неколку часа по церемонијата.
Сестрите имале план секоја да се омажи на посебен датум, но сакале да и ја исполнат желбата на нивната мајка па се омажиле во ист ден.

 
„Во исто време беше и весело и тажно“-изјавила Џоди.
Бевме пресреќни што целото семејство е на едно место но и тажни затоа што знаевме дека тоа е последното семејно собирање-додала.
Ден пред да умре Беки на својот фејсбук профил напишала дека е среќна за секој ден кој го дочекува жива.
 
Сара, Кејли и Џоди Свејлс се трите сестри кои на својата мајка и ја исполниле последната желба и се омажиле на ист ден.
Беки Свејлс била бо

loading...
Loading...