Видео: Трогателна исповед на една девојка – „Како ме лечеа од хомосексуалност“

Loading...

Исповед на една девојка од Хрватска која раскажува како нејзините родители се бореле да ја излечат од нејзината хомосексуалност.Ана поминала повеќе од пет години во Психијатриска болница, каде на 16-годишна возраст ја сместиле нејзините родители со цел да ја излечат од хомосексуалност.
Кога наполнила 18 години ја држеле во болницата без да добијат писмено одобрение иако законот го налага тоа. Тоа што се случувало во болницата било исто како во хорор филм.
Девојката била врзувана, дрогирана со лекови, била затварана во самица и ги лажирале анализите дека таа е зависна од дрога со цел да имаат никаков изговор за подолго време да ја задржат. Ана била пуштена од Психијатерската кога докторката кажала дека е излечена и дека повеќе не и се допаѓаат девојки.
Слушнете ја оваа трогателна приказната на Ана.

Ана поминала повеќе од пет години во Психијатриска болница, каде на 16-годишна возраст ја сместиле нејзините родители со цел да ја излечат од

loading...
Loading...