Видео: Тројка од кош на кош за Владо Илиевски!

Владо Илиевски побрз од звукот на сирената.Нашиот интернационалец од екипата на Нимбурк постигна фантастична тројка од еден кош на друг кош на натпреварот против тимот на Опава во рамките од чешкото кошаркарско првенство.

Повеќе на спорт365 
 Нашиот интернационалец од екипата на Нимбурк постигна фантастична тројка од еден кош на друг кош на натпреварот против тимот на Опава во рамките од

Пронајдете не на следниве мрежи: