Видео: Украински офицер сам се спротивстави на руската армија

Loading...

Украински офицер сам се спротивстави на руската армија „Дали сте вие озбилни. Па вие сте на моја територија,“ им рекол овој неименуван офицер.
Погледнете повеќе во видеото на следната страна:

 
 „Дали сте вие озбилни. Па вие сте на моја територија,“ им рекол овој неименуван офицер.
Погледнете повеќе во видеото на с

loading...
Loading...