Видео: Уште еден кинески изум: Со помош на носот надувал 4 автомобилски гуми!

Loading...

Тој има талент! Нил Јонгбинг (63) од Кина надувал четири автомобилски гуми и тоа секако не би била некоја бизарна вест доколку овој старец тоа не го направил со помош на својот нос.За задачата да биде уште потешка за Јонгбинг, на секоја од четирите гуми стоеле по двајца луѓе.
Виталниот дедо, едниот крај на цревото го вметнал во носот, а другиот во гумата. Оваа задача тој ја извршил за 21 минута.
Својот скриен талент Јонгбинг го открил пред 3 години, кога докторот му рекол да дува балони со носот, за да го поправи своето здравје.

Очигледно дека, Јонгбинг во меѓувреме решил дополнително да го подобри своето здравје па преминал на дување на автомобилски гуми.
За задачата да биде уште потешка за Јонгбинг, на секоја од четирите гуми стоеле по двајца луѓе.
Виталниот дедо, едниот крај на цревото го в

loading...
Loading...