Видео: Уште една скандалозна снимка на Владиката Качавенда каде што орално задоволува момче

Loading...

Уште една нова снимка се појави на Интернет која ја шокираше јавноста. На снимката се гледа дека поранешниот Владика Чакавенда има орален секс со младо момче. 
Пред да се појави оваа снимка, светот го потресоа шокантни фотографии на кои јасно се гледаше дека владиката се бакнува и допира младо момче.  
Во првиот дел од снимката, владиката се бакнува со момчето, а потоа преовладуваат сцени под туш. 
Владиката Качавенда тврди дека не се бакнувал со момчето и дека тоа е негов двојник.
Момчето за српски „Телеграф” признава дека со скриена камера се снимал себе и Качавенда и на крајот сакал да ја открие целата вистина за Владиката.
„Не е точно дека во прашање е двојник. Кај Владиката бев неколку пати во неговиот двор, а оваа снимка е направена без негово знаење, за да ја имам како доказ во случај да ми се случи нешто”, вели момчето.
Снимката можете да ја погледнете на следниот линк. Уште една нова снимка се појави на Интернет која ја шокираше јавноста. На снимката се гледа дека поранешниот Владика Ч

loading...
Loading...