Видео: Војна на улиците во Киев – полицијата удира каде ќе стигне!

Тотална војна на улиците во Киев, полицијата удира каде ќе стигне…Откако демонстрантите во Киев го нападнаа седиштето на претседателот Јанукович и сакаат со булдожер да поминат преку полицискиот кордон, полицијата возврати со голема сила и брзина, удирајќи по сите кои се најдоа под полициските палки. За да се растераат демонстрантите беа употребени и солзавци, а меѓу многумината повредени се наоѓаат и неколку новинари.

Откако демонстрантите во Киев го нападнаа седиштето на претседателот Јанукович и сакаат со булдожер да поминат преку полицискиот кордон, полицијата

Пронајдете не на следниве мрежи: