Видео за возрасни: Шилегов си најде нова занимација

Loading...

Видео наменето само за полнолетни лица (+18) во кое повторно како главен актер се појавува пратеникот на СДСМ Петре Шилегов, објави Журнал.Оставаме на вас сами да донесете заклучок со што е преокупиран Петре по чашки собраниска ракија, за што не ви треба да преслушувате прислушувани разговори. Погледнете го видеото:

Да потсетиме на Софија Куновска и Петре Шилегов, како уживаат во банкарските пари на неодредено време без камата и гаранции, додека нивните мака мачат да ја одбранат Катица. Таа зема нови два стана во Скопје на име на починат сопруг, а Шилегов на име на прислушувани разговори. Бујрум, еве ги:
Оставаме на вас сами да донесете заклучок со што е преокупиран Петре по чашки собраниска ракија, за што не ви треба да преслушувате прислушувани ра

loading...