Видео: Заробен џихадист на ИСИС моли за живот

Loading...

Курдската воена единица „Пешмерга“, зароби голем број припадници на терористичката организација „ИСИС“.Во приложеното видео кое го снимиле, се гледа како еден џихадист се моли, плаче и ја бара неговата мајка.
Прашањето е, дали совеста му проработела и конечно почувствувал и на своја кожа како им е на илјадниците луѓе кои почувствувале ваков, па дури и поголеми стравови од овој кои ИСИС им ги има приредено?
Погледнете го видеото:Во приложеното видео кое го снимиле, се гледа како еден џихадист се моли, плаче и ја бара неговата мајка.
Прашањето е, дали совеста му прор

loading...
Loading...