Видео: ЗАСТРАШУВАЧКИ – Си го снимил сопствениот пад од снежна карпа!

Loading...

Си го снимил сопствениот пад со камера…Застрашувачка снимка прикажува како еден планинар кој  обидувајќи се да се искачи по една снежна падина, одеднаш паѓа низ неа. Планинарот за среќа ја преживеа несреќата а видеото кое може да се види на Јутјуб е предупредување за сите љубители на екстремните спортови. 
Погледнете го видеото на следната страна

)Застрашувачка снимка прикажува како еден планинар кој  обидувајќи се да се искачи по една снежна падина, одеднаш паѓа низ неа. Планинарот за с

loading...
Loading...