Видео: Жена со пет пресадени органи роди дете

Loading...

Фатима ал Ансари(26) во Мајами роди здраво девојче, и покрај многуте операции односно петте пресадени ограни.  Таа своето прво дете го изгубила на 19- годишна возраст по што  настанале компликации , веднаш по тоа и биле пресадени црн дроб, стомак, панкреас, тенко и дебело црево.
После долго размисувавње таа и нејзиниот маж одлучиле повторно да се обидат да имаат дете, па сега имаат здраво девојче.
Лекарот изјавил дека тоа што Фатима може да има деца е вистинско чудо.
Погледнете го видеото во продолжение.
 Фатима ал Ансари(26) во Мајами роди здраво девојче, и покрај многуте операции односно петте пресадени ограни.  Та

loading...